Acum te poti bucura de o dantura perfecta

Dintii dumneavoastra sanatosi nu sunt afectati sub nici o forma, acesta fiind in beneficiul sanatatii dumneavoastra orale. Salveaza osul. in lipsa dintelui/dintilor, osul incepe sa se demineralizeze (rareasca) si sa se resoarba (topeasca) afectand echilibrul aparatului masticator si implicit al intregului organism. Estetic. lucrarile dentare pe implanturi pot fi unidentare (cand inlocuim un singur dinte), partiale (cand inlocuim un grup de dinti) si totale (cand inlocuim toti dintii). Indiferent de tipul de inlocuire, lucrarile dentare pe implanturi par naturale, dandu-i pacientului increderea sa zambeasca fara inhibitii si sa manance ce isi doreste.

Colaborati cu un cabinet stomatologic Iasi specializat


Prin montarea unui implant dentar, veti avea ocazia de a va bucura din nou de un zambet placut din punct de vedere estetic. In cazul in care veti dori sa obtineti detalii complete despre implanturile dentare, este indicat sa luati in calcul colaborarea cu un cabinet stomatologic specializat in acest domeniu. Acesta va poate pune la dispozitie informatiile si detaliile despre aplicarea corecta a unui implant dentar. Exista mai multe etape in ceea ce priveste aplicarea unui implant dentar, iar in aceste conditii, putem spune ca prima dintre acestea este reprezentata de consultatia si examinarea amanuntita. Apoi are loc plasarea implantului printr-o operatiune specializata, pentru ca dupa sapte zile sa se indeparteze firele de sutura. In continuare dupa o perioada de sase luni urmeaza aplicarea blocului comun. Implanturile dentare pot oferi oricand beneficii multiple, oricarui pacient. Insa, inainte de aplicarea sa va trebui sa va informati pentru a va asigura de faptul ca serviciile pe care urmeaza sa le primiti nu vor lasa de dorit in ceea ce priveste calitatea. Avand in vedere toate aceste detalii si informatii veti lua cu siguranta decizia potrivita in ceea ce priveste colaborarea cu un cabinet stomatologic specializat.

In cazul in care veti dori ca in perioada urmatoare sa optati pentru serviciile de chirurgie stomatologica Iasi, este foarte important sa va informati pentru a gasi un cabinet stomatologic specializat in acest domeniu. Daca veti tine cont de acest aspect, atunci veti avea posibilitatea de a lua deciziile potrivite in acest sens si de a va bucura in perioada urmatoare de o dantura ce nu va lasa de dorit din punct de vedere al esteticii si a calitatii. Multe persoane opteaza pentru implanturile dentare, iar in cazul in care veti dori si dumneavoastra sa colaborati cu un cabinet stomatologic in acest sens, atunci putem spune ca posibilitatile sunt multiple. Insa, dupa cum am mai spus si cu alte ocazii, este foarte important sa va informati pentru a alege serviciile de calitate oferite de un cabinet stomatologic. Numai in aceste conditii veti fi multumiti pe deplin de tot ceea ce veti primi si de calitatea serviciilor. O contraindicatie in ceea ce priveste aplicarea implantului dentar este reprezentata de faptul ca osul nu este suficient de gros pentru a sustine implantul. De asemenea, nu puteti opta pentru implantul dentar in cazul in care suferiti de diabet sau de afectiuni cardiace sau pulmonare. Implanturile dentare nu sunt portrivite nici in cazul in care urmati un tratament cu citostatice, anticoagulante, cotricosteroizi sau suferiti de afectiuni hepatice.

 Dentique , chirurgie stomatologica Iasi , implant dentar Iasi

Colaborarea cu un cabinet stomatologic


Dintii migrati vor retentiona mai usor placa bacteriana si tartru, ceea ce va conduce la instalarea infectiilor, atat la nivel dentar prin aparitia si complicarea cariilor cu afectiuni ale canalelor cat si la nivel gingivo-parodontal prin instalarea si progresarea diverselor forme de boala parodontala. Contraindicatiile la tratamentul cu implanturi dentare sunt putine la numar si vizeaza afectiuni metabolice, cum ar fi diabetul necontrolat, afectiuni decompensate, boli osoase sau forme de cancer.Nu exista limita de varsta superioara deoarece implanturile dentare moderne sunt special tratate pe suprafata lor si au un design care le permite o ancorare ferma chiar si in oase maxilare cu densitate scazuta, dar exista limita de varsta inferioara, evitandu-se implantarea pana nu se incheie cresterea osoasa, adica in perioada adolescentei.

Un zambet perfect cu un chirurgie stomatologica Iasi


Fie ca pierdem un dinte, mai multi dinti sau chiar toti dintii, implanturile si tehnicile moderne de implantologie pot face minuni. Astfel, pacientii nu mai sunt nevoiti sa sacrifice dintii naturali pentru a ancora lucrari de tipul puntilor dentare, nu se mai folosesc de proteze mobile care creeaza un permanent discomfort, ci pot beneficia de dantura fixa, ancorata pe implanturi, care arata si se simte la fel ca si dintii naturali. Pierderea dintilor reprezinta o adevarata problema, chiar daca inlocuirea acestora, din pacate, este frecvent amanata sau chiar ignorata. Restaurarea danturii pe implanturi aduce beneficii estetice si functionale extraordinare, pacientul nepercepand senzatia de artificial. In scurt timp de la inserare, acesta uita ca de fapt a pierdut in acel loc un dinte.

Optati pentru serviciile oferite de Dentique


Nu se insera implanturi dentare in guri care prezinta infectii sau inflamatii: carii active, placa bacteriana si tartru, in nici un caz cand sunt prezente forme active de boala parodontala ori infectii de canal. Lipsa volumului osos, aparut ca urmare a amanarii inlocuirii dintelui dupa extractie, precis diagnosticata cu ajutorul tomografiei dentare, determina in multe situatii complicatii ca si timp dar si costuri. Volumul osos deficitar se reface prin manopere de aditie si augmentare osoasa, osul putand fi reparat si regenerat cu ajutorul biomateralelor si tehnicilor avansate.

Implantul dentar este o tehnica dentara moderna care va reda zambetul si sanatatea. Un zambet frumos inseamna satisfactie si incredere in orice cadru social. Implantul dentar este o interventie chirurgicala, prin care se insereaza, pe arcada dentara, o radacina artificiala, sub forma unei piese din titan. Un plan de tratament corect, in cazul protezarii edentatiilor totale(lipsa tuturor dintilor) sau a breselor edentate(cativa dinti lipsa), trebuie sa ia in considerare, in primul rand, posibilitatea implanturilor dentare datorita prognosticului superior al reabilitarii orale fata de metodele terapeutice considerate clasice.

Este necesar sa se foloseasca ata si periuta de dinti pentru a se evita posibilele infectii. De asemenea fumatul sau consumul de alcool pot dauna unei bune integrari. Dintii lipsa pot afecta modul in care o persoana mananca, vorbeste sau arata. In acelasi timp pot compromite sanatatea generala a cavitatii bucale a unei persoane, determinand o suprasolicitare crescuta a dintilor vecini, permitand structurii osoase de sustinere sa se deterioreze. Acestea sunt in asa fel asezate, direct in maxilarul pacientului, incat sa ofere un suport stabil si sigur pentru dintii inlocuitori. detalii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *